14

Snedige unger

Så forsvandt endnu en fredag mellem fingrene på mig. Den har båret præg af egenomsorg og det er ikke det værste der findes. Siden er den brugt på familien, som er livgivende selskab. De er en munter flok, når de folder sig ud, så der er grinet godt igennem og den slags kan jeg så godt lide.

Oline og Alexander sidder et stille øjeblik og snakker om at tjene egne penge og vurderer forskellige muligheder. Oline mener, at hun kan optræde med et eller andet under forudsætning af, at Alexander lover at følge med rundt.

“Jo, for sidder du ved siden af i kørestolen og sørger for at savle ekstra meget, er jeg ret sikker på, at de får ondt af os og så får vi mange flere penge…”

Tænk engang, han syntes det var en fantastisk idé.

PS – de får aldrig lov til den slags, men ikke om jeg gad sige det. Jeg ville meget hellere grine. Stille – så de ikke opdagede det ;-)

Du vil sikkert også kunne lide