19

Mavesurt

Så er jeg, endnu en gang, blevet kontaktet af en journalist, som gerne vil lave et interview. Hun følger de tilsyneladende uskrevne regler om, at have en deadline, som er tættere på i dag, end i morgen.

Jeg kan mærke modviljen, som en lille, sur plet, nederst i maven. Jeg kan mærke, at jeg bliver tøsefornærmet over, at det endnu en gang er et tilbud om, at deltage i en artikel, som tilsyneladende skal hastes igennem et system, som sender signaler om, pludselig at have opdaget, at de mangler en artikel til næste uges blad og derfor hurtigt må finde noget at fylde hullet med.

Jeg kan mærke, at jeg snart ikke orker, at være en del af fortravlede journalisters redningsplanker mere. Jeg kan mærke, at jeg kun gider deltage i de ting, som er pakket ind i god tid og langsom interesse for emnet.

Måske er jeg bare ved at blive voksen…

Du vil sikkert også kunne lide