6

Hippiehappy

For en hippietenderende kvinde som mig, er Emery & Cie kilde til evig hengivelse og inspiration. De er i den grad essensen af Amsterdam for min fantasi og jeg drømmer mig til åbne lejligheder i Jordaan og Haarlem, mens jeg overvejer om ikke der kunne findes plads på matriklen, til bare en snert af stemningen.

Emery & Cie

Deres stil (eller mangel på samme) er helt unik og jeg ved i virkeligheden ikke, om jeg kunne bo i dette, men jeg kender mennesker, som lever sådan og jeg befinder mig utroligt godt i deres boliger. Måske handler det ikke om møblementet, men om mennesket bag.

Jeg elsker alle farverne og jo, jeg har været omkring det violette køkken, som jeg elskede, men til sidst måtte indrømme, gjorde et lavloftet bondehus temmelig mørkt. Jeg har haft orange, violette og brune vægge. Jeg har malet limegrønt og turkist og jeg har elsket det, men jeg ender altid med at vende tilbage til det hvide.

Emery & Cie

Måske jeg bare skulle overveje at skifte en sofapude eller to, mens jeg drømmer videre…

Du vil sikkert også kunne lide