21

Sækkereden er på vej

Kenneth kørte i byen i går, for at proviantere, så vi kan komme i gang med at aflaste Alexander en smule. Der er indkøbt krøjer-kugler, så de fleste prefessionelle pakkere, ville være misundelige og så naturligvis stof i lange baner.

Den gamle

Vi sendte Kenneth lidt ud af familien denne eftermiddag og så fandt vi i stedet min gamle symaskine frem. Mor og Alexander har været mine trofaste hjælpere, uden hvilke, jeg aldrig havde klaret mig, for jeg syr en superrede til sønnike.

Vi har lige gjort inderposen til sækkereden færdig. Den bliver kæmpestor, for den skal kunne rumme Alexander, Oskar og en gæst efter eget valg, så der kan hygges igennem på den. Den bliver 2,5 x 1,6 meter, altså enormt stor, men vi har masser af plads, har vi og vi glæder os, Alexander og jeg, til den er færdig.

Om lidt skal jeg have lavet boller i karry, for jeg tager en maddag også. Kenneth skal have fred, men kun indtil den fine syning af yderposen , for helt ærligt, så er jeg lidt af en sjuskedorte og til gengæld er han jo en værre laps med trang til finere bukseoplægning, så arbejdsfordelingen denne aften er besluttet med skelen til evner og er, er jeg ret sikker på, helt igennem fornuftig.

Vi har faktisk hygget os. Vi har grinet, stukket os på nåle (også Alexander, som måtte prøve hvor frygteligt ondt det gør) og hygget os med at vide, at vi senere kan slænge os og lytte til god musik. Vi kan slet ikke vente.

Vi opdagede, at der stadig er kræfter. Det var rart :-)

Du vil sikkert også kunne lide