24

Strikke kan man jo altid…

I går aftes var jeg ikke mange sure sild værd, men et strikketøj, varm te og et hyggeligt sofahjørne kan man vel altid klare, så det kastede jeg mig ud i. Sammen med det nye Cascade og Wilfert’s opskrift Louises Langcardi, fik jeg snildt aftenen til at gå.

Sikke en luksus. Cascaden glider glat og bliver så smuk, når den er strikket. Det er en fornøjelse af de udsøgte at strikke med det garn. Fleksibelt, glat, blødt og smukt og med mine KnitPicks gik det stærkt.

Ryggen er færdig. Jeg er lige startet på det første forstykke. Senere vil jeg sætte mig ned og regne lidt på ærmerne, for jeg kan altså ikke enes med de ballonærmer, som trøjen er født med. En improvisation er nødvendig og jeg har allerede en idé om hvordan, men først forstykkerne…

Du vil sikkert også kunne lide