8

Ro i luften

Lanternerne lyser smukt udenfor. De spreder et varmt, gyldent lys på alle de kolde overflader og gør dem milde, men sne fik vi intet af i dag, så den julestemning Oline fabler om, indfinder sig vist ikke lige i aften. Det gør weekenden så til gengæld.

Hygge ude

Vi er enige om, at det handler om at lave så lidt, som overhovedet muligt, denne aften. Vi gider ikke andet end sjov og ballade og overvejer spil, film eller noget helt tredje, som kunne være at bage en kage. Oline vil gerne.

Hygge indenfor

Stearinlysene blafrer alle steder indenfor. Oline er ikke ældre endnu, end det stadig fascinerer hende, at tænde dem, så der er blus på alt vægebårent, som kan ildpåsættes. Det er hyggeligt og vi falder alle til ro ved synet af dem.

Inden i maven er roen stille ved at indfinde sig. Jeg er stadig i alarmberedskab, for det tager tid, at tro på, at der måske er en hverdag forude, men et stille håb vokser dag for dag og det er godt nok til mig, lige nu.

I morgen venter en “dametur” og jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide