41

Hjælp, hvis du kan?

Jeg anvender Firefox. Jeg er derfor alt for dårlig til, ind imellem, at tjekke siden i IE, fordi jeg aldrig får brugt den browser, medmindre jeg sidder og arbejder på et website.

Min side opfører sig for øjeblikket mere end interessant i IE. Teksten danser i den venstre spalte. Den holder bredden for så pludselig at bryde ud – brede sig uforholdsmæssigt meget – forsvinde helt i højre side af spalten, for så igen at finde ind på plads.

Fejl
Jeg har brugt morgenen og formiddagen på at gennemse mit css, men jeg er langt fra nogen haj, når det kommer til den slags, så jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvorfor den opfører sig så aparte, som den gør.

Hvis du har nogle gode bud på hvorfor, vil jeg frygteligt gerne have hjælp til at få rettet op på den synkende skude. Jeg kan simpelthen ikke selv :-(

Du vil sikkert også kunne lide