8

Der blev da godt nok så stille …

Nu tror du nok, at jeg har ligget brak de sidste mange timer, men det har jeg ikke. Jeg har løseligt gennemgået i nærheden af et bjerg af mails. Og det er ikke løgn! Og så lidt løgn alligevel.

Jeg opdagede – kald mig bare laaangsom – at den ene af mine mailadresser ikke blev hentet ind i gmail, hvor jeg har samlet samtlige postkasser, så jeg kun skal kigge ét sted og ikke seks. Lidt smart må man nemlig gerne være. Altså lidt smart nogen gange og tilsyneladende kun i spredte haglbyger, for ellers havde jeg vel opdaget, at den ene mailadresse ikke var aktiv og ikke havde været aktiv siden midten af december. Jeg har altså ikke modtaget mails fra min mailadresse her på siden og det altså i snart en måned. Den slags genererer en del post, skal jeg hilse og sige.

Jeg troede bare, at vi allesammen havde juletravlt, så jeg skænkede det ikke en tanke, da jeg pludselig fik overskud til at holde orden i postkassen. Det skulle jeg nok have gjort.

I stedet for at opføre mig voksent og ansvarligt, hældte jeg størstedelen direkte ned i det sorte hul, der ikke svarer igen, så sidder du tilbage nu og mangler svar på et eller andet, er det ikke fordi jeg har været sur, arrogant, uden svar eller bare helt ualmindelig langsom. Jeg har ikke set de mails før i dag og der – indrømmer jeg blankt – opgav jeg at få fod på skidtet, så skriv endelig igen, hvis du mangler svar. Måske når din mail frem denne gang ;-)

Du vil sikkert også kunne lide