14

Endelig jul i stuen

Der er endelig blevet jul helt inde i stuen, så ikke et øje er tørt (p.g.a. af alle lyskæderne, genskinnet fra eftermiddagens udfoldelser og min trang til altid at overdrive) og nu mangler bare kaffen og beslutningen om, hvilken film vi skal se.

Jeg tror ikke, jeg vil overlade den beslutning til nogen andre, men havde jeg stadig haft Grinchen, var det blevet den. Den eneste julefilm jeg orker at se igen og igen, for man griner så godt. Nu må jeg finde på noget andet, men der er et bredt udvalg oppe i reolen, så det burde ikke blive vanskeligt.

Julelysaften

Nederst i billedet ligger mit sølvagern, som var en fødselsdagsgave fra Ella. Jeg har gemt chokoladen, som var inden i agernet, til en speciel aften, hvor jeg ville trænge ekstra meget til lidt forkælelse. Jeg tror det er lige om lidt. Det er vigtigt at forkæle.

Du vil sikkert også kunne lide