10

Papir og saks

Bing Crosby og alle de andre julespredere sender stemning ud i hele huset. Det er ikke mig. Det er faktisk Kenneth, som har sat musikken på!

Jeg kunne bekymres for hans mentale helbred lige nu, men jeg vælger i stedet at se det som hans måde, at gøre mig glad på. Han ved, jeg elsker det. Han hader det, men så hvad jeg var i gang med og så skal der julestemning til…

Julegaveindpakning

Anne har foræret mig det smukkeste papir, så mine gaver bliver helt vidunderlige i år. Der pakkes ind i vildskab og pyntes med silkebånd og manillamærker, bjælder og hvad vi ellers kan finde i kasserne. Papiret ovenfor er min absolutte yndling, for jeg har en forkærlighed for turkis og brun, så dette her er selvfølgelig lige efter mit hovede.

Jeg er på omgangshøjde med Panduro, når det kommer til karton, farver, maling, pailetter, perler, papir i utallige udgaver og andet gøgl, som gør det ekstra sjovt at pakke ind og med pebernødder indenfor rækkevidde, julemusik i ørerne og forøvrigt en ualmindelig dejlig kop kaffe – ja, så ønsker jeg mig ikke mere lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide