17

To kryds mere på listen

Fire hyacinter, mos, to små kurve og så ellers glimmer, perler og krystaller og Oline er endelig tilfreds…

Guld og glimmer

Der er lavet dekorationer til julebordet og faderen er vendt hjem fra byen med en juletræskæde, som jeg saftsusemig skal love for der er gang i. Vi skal udlevere beskyttelsesbriller inden gæsterne får adgang til stuen, ellers risikerer de svejseøjne og de erstatningssager der efterfølgende ville tilflyde mig, har jeg altså ikke finanser til.

Oline til gengæld, hun elsker den! Den er den smukkeste juletræskæde hun nogensinde har set og i dette øjeblik sidder hun stille og beundrer skidtet. Hun er tosset, men jeg har påbudt solbriller og om et øjeblik dømmes der time-out, så hun kan se til at pakke julegaverne ud om et par dage, den bette tosse.

Du vil sikkert også kunne lide