4

De sidste forberedelser

Nogle er mænd for at erkende et nederlag, når de står i det. Kenneth er kørt ud, for at investere i en ny juletræskæde. Den stakkel. Vi kommer ellers lige ude fra virkeligheden.

JulehyggetrængendeDet meste af dagen er tilbragt i diverse butikker, som udbyder julenødvendigheder, men også med en smut op forbi mor, med en juleblomst og til en tiltrængt kop kaffe.

Den kaffe gjorde godt, efter dagens indkøb, men nu er vi også helt og aldeles juleklar. Altså med undtagelse af den juletræskæde, som manden i mit liv hårdnakket påstod, kunne repareres med den ene hånd bundet på ryggen. I hvert fald påstod han det de første ti minutter. Siden er han rendt af gårde.

Jeg rydder lidt op og finder ud af, at jeg simpelthen endnu en gang er lykkedes med at få hevet så meget julepynt indenfor, at vi snart ikke kan være her. Der må tyndes ud i skidtet og det betyder, at der skal vælges med omhu.

Jeg skal i gang med julebordets dekorationer, men jeg glemte hyacinter tidligere, så dem håber jeg, Kenneth husker at få med hjem.

Siden skal der vel endelig bare hygges. Det håber jeg, for jeg er ved at nå grænsen for dagens energiudfoldelser og trænger egentlig så grusomt, til at sidde stille i sofaen med en kop kaffe, strikketøjet og noget rar underholdning på skærmen. Jeg tror det kan bevilges, når jeg engang når til vejs ende, med de sidste forberedelser. Jeg må i gang…

Du vil sikkert også kunne lide