11

Tulipandag

Hold da op, hvor der er koldt ude. Oskar nægtede i første omgang, at følge med, da jeg ville tage min sædvanlige morgentur i haven, men overgav sig dog til sidst, da han kunne se, at jeg trods alt overlevede kulden.

Iskrystaller på skuret

Isblomster voksede frem på ruderne nede i skuret, alt levende og dødt udenfor er dækket af et fint lag iskrystaller og græsset knirker, når man træder på det. Der er koldt, men ikke udsigt til sne. Kun kulde og vist regn i moderate mængder, de næste dage.

Indenfor ventede kaffen heldigvis. Den kan måske give kroppen varmen tilbage, hvis jeg venter tålmodigt lidt endnu. Jeg sluger den grådigt, for jeg fryser. Jeg er kold til benet, efter kun ganske få minutter udenfor, men det handler vel dybest set om, at jeg ikke huskede, at udeliv kræver mere tøj, end tynde bomuldstekstiler.

I dag er tulipandag, kan jeg mærke…

Du vil sikkert også kunne lide