8

Det tegner godt…

Mens aftensolen gik ned, gik jeg på rov. Udenfor var der dejligt lunt og solen skinnede et øjeblik endnu, da jeg gik på jagt efter brombær. Jeg fandt nogle få, som var modne.

Brombær i aftensol

Brombær smager dejligt. Mine blev spist direkte fra skålen, da vi havde indtaget aftensmaden, som endte med at være græske frikadeller med masser af hvidløg og persille, men inden måtte jeg lige forbi Dahliaerne for at se, om der skulle være en enkelt eller to at tage indenfor.

Det var der…

Brombær og Dahlia

Annes Dahlia står så usigeligt smukt nede i bedet. Nogle lader jeg stå, men en enkelt måtte jeg lige have med ind. Nu står den her ved siden af mig og pynter. Vi er nemlig flyttet ind. Altså ned. Ind og ned på mit nye værelse, som stadig henligger i anarkistisk kaos, men ikke deso mindre er det tømt og klart til at blive fyldt med alverdens ting og sager, når jeg engang vågner i morgen.

I aften gider jeg ikke. Vi er lige færdige med at tømme og siden installere mig med netadgang med mere. Det er et større arbejde, men nu er det lykkes og jeg glæder mig til morgendagen, hvor jeg for alvor kan indtage rummet.

Uha, som det tegner godt…

Du vil sikkert også kunne lide