12

Gaveglad

At komme sent hjem, være træt, slidt og ugidelig og så finde en pakke på bordet, er slet ikke så ringe endda. Den slags har det med, at gøre dagen ekstra speciel.

Gavebogen med pindsvin i...

Mine strømper på to rundpinde er klart et hit og giver mig nogle muligheder, som jeg ikke havde tidligere, fordi det ganske enkelt var for hårdt for mine arme, at strikke mønster på fire små, tynde og strittende pinde, men gaven her levner jo ikke ro, før pindsvinene er eksekverede. De er helt og aldeles bedårende, så der skal ledes højt og lavt efter garnrester, som kan forvandles i en fart.

Anne havde tænkt på mig, da hun passerede et parti strikke- og hæklebøger, så nu er der vist dømt sofa og afslapning hele aftenen, for der er ikke hjerne til meget andet og jeg føler mig helt overbevist om, at Oline vil elske pindsvinene og ellers findes der jo ekstreme midler, at tage i brug, såsom trusler om finansieringsstop, opvask og lange gåture med den hund, som efter sigende er hendes.

Tusinde tak for omtanken, Anne. Jeg elsker den!

Du vil sikkert også kunne lide