26

Halskluden

Så er halskluden strikket til ende, vasket og spændt ud til natten. Der kan den så ligge og tørre, så den er klar til en eller anden lidt skæv kant i morgen.

Aftenens projekt

Jeg er slet ikke nået til at beslutte, hvilken kant, men en hæklet af slagsen bliver det og det kunne ende i nogle alternative ringle-dingle-dingenoter for enderne, men endnu er der en tørring og derefter lidt vippen på hælene omkring strikkeriet, før jeg kan træffe den beslutning.

Farveforløbene er så smukke og der er mange af farverne, jeg kunne få lyst til at fremhæve med den afsluttende kant, men jeg har ikke valgt. Jeg tænker. Det er godt at tænke.

Det er også godt at stoppe. Med strikkeriet altså. Armene vil gerne en pause nu, så det får de.

Der er brugt 2 nøgler Noro Kureyon og resultatet bliver et lille, kort tørklæde, lige til at fæstne i halsen med en smuk broche. Tørklædet er strikket på pinde 5. Mønstret er Lizard, som er lige til at gå til, hvis du snupper Annes anvisninger. Det færdige mål er – uden den afsluttende kant – lige godt en meter i længden og 22 cm i bredden.

Ingen kunst, men dejligt resultat :-)

Du vil sikkert også kunne lide