32

Forbi Lange

Vi var heldige, at dagen gav tid til et besøg hos Lange. Vi elsker at tage ind forbi, alene for at snuse lidt i forretningen, men i dag var der nu en anledning og så er det endnu mere spændende, at komme forbi, snuse og beundre, for til sidst at vælge.

Lange

Der er så hyggeligt derinde. Stemningen er naturligvis i top, når man bor i et af Aalborgs ældste huse, inde i Hjelmerstald.

Gennem porthvælvingen kommer man ind i gården, hvor værkstedet ligger. Man er velkommen derinde og både porten og gården er rigt dekoreret med smukke keramiske arbejder. Man kan gå på langsom opdagelse derinde og det er sket mere end én gang, at keramikerne er kommet forbi og har fortalt historien om et af værkerne. De har sådan en god tid og det er så rart at opleve.

Porthvælving og gård hos Lange

Butikken bugner af smukke ting og der er altid nye overraskelser blandet med gamle kendinge derinde. I dag så vi mange kyssefrøer, allevegne.

Butikken hos Lange

Jeg forelskede mig i skiltet, som sagde “Bortkastning af flodheste forbudt”, så det ender sikkert hjemme på min væg engang. Jeg kan mærke, at jeg trænger.

Vi fik set en masse keramik og nåede også, at beundre gården udenfor, inden vi igen gik tilbage af Hjelmerstald, for at ende nede på Mølleplads.

Hjelmerstald

Vi havde lovet Oline en sen frokost, så Caféministeriet fik lov til at holde for. Oline skulle bare have pommes frites, mens vi andre fik fornøjelse af en af deres supergode salater.

Caféministeriet

Mens vi sad ved bordet, fik Oline det skidt og det endte med, at vi skyndte os hjem, så hun kunne få en varm dyne og lidt omsorg. Det har tilsyneladende hjulpet, for lige nu er hun i gang med at bage pandekager. Helt ringe kan hun da vist ikke være…

Du vil sikkert også kunne lide