22

Passende hævn

Ferien slutter i morgen for Oline. Hun har haft en uge til at lave lektier i. Hun er blevet mindet om dem utallige gange. Hun har haft travlt med at hygge sig og derfor har jeg verdens tværeste barn siddende her ved siden af mig.

Havde jeg ikke en god kop kaffe, tålmodighed som en engel og uendelig kærlighed at give, havde jeg forlængst slået hende til plukfisk.

– Og så gi’r det vel ca. 2,75… tror jeg nok… måske…

Gætterier er tilsyneladende meget bedre end en hurtig udregning på papiret. Jeg har valgt ny strategi. Jeg retter hende ikke. Jeg lader hende tage ansvar. Det er slemt. Hun er sur, for det passer hende ikke, at det er hendes ansvar, at udregningerne er korrekte.

Verdens sureste barn

Det passer mig og så er det en passende hævn for, at jeg skal sidde ved siden af hendes morgenhår.

Du vil sikkert også kunne lide