2

Køer og orden

Morgenen bærer stadig præg af de snemængder vi fik i sidste uge. Det er vanskeligt at færdes udenfor, men ikke længere på grund af sneen. Det er de store traktorer og lastbiler, som er i gang med at fjerne den, som bliver stopklodserne i trafikken i dag. Mange steder må man holde tilbage for grabber fulde af efterhånden temmelig grumset sne, som skal lastes på store, tunge lastbiler og siden droppes i havnen.

Oline nåede i skole til tiden og jeg nåede hjem igen til den varme kaffe. Det er slet ikke så ringe endda, men det er utroligt, som sne kan påvirke så mange menneskers liv i så lang tid efter det er faldet.

Torsdag morgen

Om nogle timer starter min arbejdsdag. Det er allerede torsdag. Det føles helt forkert, men det handler om, at jeg havde ferie mandag. Jeg har kun arbejdet en smule tirsdag og så kan hjernen ikke finde ud af, at den snart har weekend, men jeg klager altså ikke. Jeg vil gerne have weekend.

Aftenen i går gik blandt andet med at installere WordPress andetsteds. Det gik uden sværdslag af nogen slags og det fungerer fint. Jeg har efterhånden gjort det nogen gange og bliver til stadighed overrasket over hvor nemt det i grunden er. Det tager ikke mange minutter, så er man oppe at køre.

Jeg hentede et færdigt theme. Det var fint og der findes jo et utal af slagsen, som er både pæne og anvendelige. WordPress er pokkers smart, synes jeg og vi er nogle stykker, som skal koordinere en fælles indsats på tværs af hele landet. På denne måde kan vi nemmere kommunikere specifikt på enkeltdele af vores projekt, uden at skulle fedte rundt i mange emails, så en hurtig installation i et hjørne på et af mine domæner, og vi er klar.

Nu mangler jeg så kun min indsats. Der var nogle invitationer, som skulle rettes. Jeg kan vist lige nå det.

Du vil sikkert også kunne lide