18

Vi var tossede…

Min grundige oprydning har tilvejebragt gamle intentioner, som egentlig var gode nok, men de nåede aldrig at blive omsat i konkrete ting. Sådan gik det ofte med projekterne, for jeg kunne starte på dem, for så pludselig at måtte indse, at der ikke ville blive tid til dem, fordi vi var blevet indlagt eller bare var optaget af den generelle pleje der var i forbindelse med Alexanders sygdomsperioder.

I morges faldt jeg over nogle dukkehoveder. De skulle være endt som resultatet af nogle eventyr, som Alexander og jeg beskæftigede os med over en lang periode. Vi var egentlig godt i gang, da vi blev afbrudt af et langt forløb med sygdom og deraf manglende energi. Det var ikke kun Alexander, som manglede energien. Det var også mig og derfor havnede dukkerne inde i bunden af skabet. Der har de så ligget, til jeg fandt dem i morges.

Dukkestart

Fundet gjorde mig glad. Jeg huskede pludselig alle de timer vi sammen tilbragte i selskab med helt fantastiske figurer. Jeg huskede, at vi elskede at finde bøgerne frem og læse en god historie.

Da vi fandt på, at vi ville lave nogle af figurerne, blev det også en lejlighed til at bruge endnu mere tid sammen. Oline var for lille. Hun gad ikke, men Alexander og jeg hyggede os med at fremstille dukkehovederne. Det er Alexanders værk, at den ene er rødhåret. Han elskede rødt hår.

Dukkehovederne gav mig et tilbageblik på en tid, som var god og sjov. De gav mig mulighed for at huske, at vi ofte hyggede os sammen med at læse, snakke om det vi læste og ind imellem gik vi så i selvsving og tog fat på projekter som dette, og forsvandt i timevis for omverdenen. Vi elskede det begge to. Sikke dejligt vi havde det.

De spiller Allan Olsen i radioen. I dag bliver en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide