6

Lørdagshygge

Vejret i dag har været helt fantastisk. Solen har skinnet og jeg har ind imellem haft mulighed for at snige mig udenfor, hvor varmen i solen var mere end velgørende. Jeg gik i gang med en forsigtig fjernelse af de tørre rester af nogle af stauderne, men det blev ikke til meget andet end sjov med Oskar.

Jeg fik dog nydt Julerosehavet, som stadig står og er smukt nede i bunden af haven.

Julerosehav

De holder fantastisk længe og jeg slæber ind, så de kan pynte sammen med tulipanerne og de rester af hyacinter, som stadig er herinde.

Lige nu venter vi på de unge mennesker, som skal komme hjem efter deres udflugt til byen. Gad vide om de finder vej…

Lørdagsafslapning

Jeg strikker lidt. Jeg må gerne, for forberedelserne til aftensmaden er gjort. Der mangler kun lidt brasen, så er vi klar.

Imens jeg strikker, tegner Oline. Det er hyggeligt, sådan at veksle et ord i ny og næ, men ellers bare nyde at være stille sammen. Aftenen ender anderledes end planlagt, men dette her er ingen ringe erstatning. Bestemt ikke.

Du vil sikkert også kunne lide