5

Vi er tyvstartet

Oskar og jeg tager en dag, hvor vi slapper af, så det kan mærkes. Vi er tyvstartet på aftenens laven ingenting.

Solen forsvinder ind imellem mellem skyerne, som har fundet vej til Nordjylland, men derfor kan man godt placere sig strategisk rigtigt i forhold til dem, som når indenfor i stuen, hvor vi har bænket os.

Oskar og jeg tager en slapper

Jeg har fundet strikketøjet frem og får strikket en pind eller to, mens jeg kigger ned på Olines hæklede tæppe, som også sagtens kunne tåle lidt koncentreret indsats. Der mangler ikke mange centimeter, før det er langt nok, så måske jeg skulle hellige mig det, mens Kenneth er sendt i byen efter lidt lækkert brød og pålæg. Vi spiser let i aften.

Bagefter er der plads til kaffe, chokolade og en god film, tosomhed, snak og stilhed. Det er helt i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide