8

Stensætning

Så blev stensætningen endelig færdig og mit staudebed er ikke længere i fare for at glide ned og lande på plænen.

Stensætning

Stenene er blandt andet hentet hos Lene og det gør det ekstra dejligt, at lade øjnene hvile på stedet, for der er nu noget fantastisk ved at have øjehvil på noget, som sender gode minder til maven. Vi havde nemlig en skøn eftermiddag dengang vi kørte nordpå, for at hilse på både Lene, landmanden og ikke mindst Laika, den smukkeste jagthund i verden.

Bemærk venligst, at vi ikke rider samme dag, som vi sadler. Mælkekassen (blå, til ventre) har stået på samme, upraktiske sted på stien i de sidste 3 uger. Hvorfor er det lige, at der ikke er én eneste af os, som har flyttet den væk fra stien? Vi træder over, ved siden af og omkring, men ingen af os har tilsyneladende fået idéen at flytte den.

Det er den rene jammer…

Du vil sikkert også kunne lide