7

Lige nu og her

Det er lige nu og lige her. Ikke i morgen. Ikke på mandag. Lige nu…

Liv

Dagens opgaver glider mellem fingrene på mig. Jeg husker mine pauser. Jeg strækker mig, går en tur udenfor, trækker vejret ned i maven og snuser til lavendlerne. Bierne sværmer og spiser sig mætte i noget, som senere forvandles til velsmagende honning.

Senere skal støveklud, støvsuger og Ajax findes frem. Inden dagen er gået, skal der være klart til feriestart. Det er nemlig lige om et øjeblik. Ingen planer, men masser af tid og feriegæster på mandag. Noget at glædes til.

Oline er gået på sommerferie. Hun har fået fri før tid. Hun trængte. Nu sover hun, men vel kun på skrømt, for ud af højtalerne breder sig et blødt tæppe af vellyd. Det suser rundt i alle husets hjørner. Om et øjeblik står hun vel op. Imens nyder jeg livet og gåsehuden.

Du vil sikkert også kunne lide