6

Startskuddet kan lyde

Hold da helt fast i din pony, hvor tiden mildest talt er løbet fra mig. Den oprydning og rengøring fik da tag i mig, skal jeg love for. Til gengæld er her sirligt nu. Helt og aldeles. Altså lige med undtagelse af arbejdsværelset, som stadig er proppet…

Renskuret

Der er kun en smal sti at færdes på dernede, men det har sin forklaring. Den er måske ikke god, men den er der. Det er julepynten. Den skal sorteres.

Nu tænker du nok, at det skulle jeg bare se af at få overstået, men jeg kan ikke. Jeg har så svært ved at skulle sortere og pakke ned. Jeg skal have det hele gennem fingrene og det betyder, at Alexander er med på sidelinjen. Han elskede julen og meget af det som nu skal sorteres, er ting som han har været med til at hænge op jul efter jul. Det er svært for mig.

Alt i alt helt gennemsnitsligt og normalt, men det kræver altså lige lidt ekstra kræfter og mentalt overskud at tage fat om nældens rod. I morgen måske. I dag starter ferien!

Du vil sikkert også kunne lide