20

Frem og tilbage

Vi agerer chauffører i dag. Vi kører ind til byen, kører hjem igen og kører op og kører ned og når det ikke er godt nok, vælger de de flade konvolutter at transportere sig på. Stor var triumfen, da de var hjemme før os, som havde fået den tvivlsomme ære at handle. De er sikkert løbet hele vejen og vi indrømmer gerne, at vi havde ventet at finde dem på Gugvej med munden fuld af bagerens tvivlsomme romkugle.

Feriehækling

Nu er der ro for en stund. Tv’et byder på en uendelighed af underholdning og det er i orden at betjene sig af det ind imellem lyder aftalen. Så er der ro til voksne ører en stund.

BlåbærchokoladeMens tortillaen steger på pander på komfuret, hækles der, drikkes kaffe og øses af den anløbne visdom, men vi er enige. Regnvejr er ikke helt håbløst, når huset er hult og lunt, kaffen varm og blåbærchokoladen rigelig og forøvrigt tilgængelig i Netto, så skynd dig. Den smager helt og ALDELES vidunderlig!

Om nogle timer skal de tæves. Ungerne altså. I spil af en eller anden slags. De kan vente sig…

Du vil sikkert også kunne lide