13

Genopladet

Og så blev det altså sommer…

Sommerhimmel

Sådan rigtig sommer, med langsom opvågnen, morgenmad på terrassen, solstole, afslapning, grin, lækker frokost og siden strand, for vi er mange, som aldrig bliver for gamle til at lege og Kenneth gik op i byen og købte nyt legetøj…

Kenneths nye drage

Et vingefang på tre meter gør noget ved selv en mand med god jordforbindelse. Han strøg hen over stranden med et bredt smil klistret på ansigtet. Det var hjertensfryd og han ville gerne dele med os andre…

Aldrig for gammel

Hold op, som vi havde det skønt dernede på stranden. Bagefter var der eftermiddagskaffe, osetur nede i byen og endnu en kop kaffe, inden vi endelig vendte snuden hjemad igen tanket fulde af feriestemning og ro i maven.

Tusinde tak, Ella og familie, for at invitere os med til at dele jeres ferie :-)

Du vil sikkert også kunne lide