4

Tordagstravlt

Der var sommer ved Henne Strand i går. Sommer og høj himmel. Blåt i rigt mål og sol, der skinnede og varmede.

Sommer ved Henne Strand

Det var dejligt, og jeg skal ærligt indrømme, at det var kedeligt at stå op i morges til grå himmel og byger, men pludselig vender den slags. Nu skinner solen, når den finder huller i skydækket og der er varmt udenfor i haven.

Sommer i haven

Morgenen blev en smule kaotisk, fordi jeg havde glemt, at vi igen er begyndt at åbne kontoret klokken 8. Jeg troede, at jeg havde vældig god tid til at nyde en kop kaffe, for de kunne da ikke ringe med opgaver før klokken 9. Jeg blev vældig meget klogere.

Klokken 8.12 blev jeg ringet op. Nybadet var jeg, men det er vist også alt det der kan siges om min parathed denne morgen. Der ventede en opgave 8.45, så det kan nok være, at jeg fik det lange ben foran. Jeg nåede det. I god ro og orden.

Sommer overalt

Siden blev endnu en opgave klaret og så var der lige frokostpausen, som jeg er i gang med at afslutte nu. Forude venter endnu en opgave, men så er det vist også slut for i dag og jeg kan nyde resten af eftermiddagen i haven.

Jeg glæder mig. Der er sommer allevegne derude. Måske vi skal grille. Og spise udenfor.

Du vil sikkert også kunne lide