16

Øv!

Jeg har lidt – lad os kalde det… computerudfordringer – for øjeblikket, så der er almindelig raseri, hysteria i afmålte mængder og så ellers gråd og tænders gnislen for resten lige nu. Jeg vender stærkt tilbage – om 7 dage, 21 timer og 7 minutter, når der er lavet backup af lortet.

Okay… okay, jeg overdriver, men ikke meget… *suk*

Til gengæld fløj vi med drage ved Rødhus og Kenneth faldt, så lang han var og det er ikke så lidt, og blev trukket dramatisk hen langs stranden, fordi han er så latterligt glad for sin nye, kæmpestore drage, så han nægtede at give slip. Nu hæver han. Og Oskar bed mig i armen, fordi han er så latterligt glad for dragen også, at han i sit vanvid løb langs stranden og gøede halsen hæs og derfor anså min omsorgsfulde indgriben som et direkte signal til angreb. Nu hæver jeg også.

Måske vi bare snart skal gå i seng…

Du vil sikkert også kunne lide