34

Åh lykke…

Farver

– er det, at tingene lykkes og bliver helt, som man havde forestillet sig. Jeg er endelig færdig med mit tørklæde, som er strikket af Noro Flower Bed, en dejlig silke, som er en eksplosion i skønne farver. Silken er en gave fra Anne og den er kombineret med en ganske almindelig Mayflower bomuld.

Farver

Bundfarven er den lilla bomuld, som er helt og aldeles bestemmende for udfaldet af strikkeriet. Jeg er meget glad for tørklædet, som er blevet helt, som jeg havde tænkt og jeg er endda så heldig, så der stadig er en rest Norosilke, som måske kan strikkes ind i endnu et lille tørklæde med en helt anden bundfarve.

Farver

Når man er en farveglad tosse som mig, kan kulørerne ovenfor ikke skræmme det mindste. Tværtimod. De er helt og aldeles skønne og tørklædet bliver helt fantastisk, når det får lov til at lyse alene mod alt det sorte tøj jeg plejer at iføre mig, når denne her årstid ankommer.

Farver

Jeg kommer til at elske halskluden. Den er strikket på pinde 3½, vejer ialt 150 gram og hvor meget der er silke og hvor meget der er bomuld har jeg ingen idé om, men det skulle være muligt at sjusse sig frem til garnmængderne, hvis du skulle få lyst til at gøre kunststykket efter.

Tusinde tak for gaven, Anne :-)

Du vil sikkert også kunne lide