13

Bainbridge på en eftermiddag

Solskin, strikkepinde og så derud af har resulteret i endnu en lille halsklud. Der er røget et Bainbridge (pdf) af pindene denne eftermiddag.

BainbridgeDet tog ikke lang tid, må jeg sige, men garnet jeg har anvendt er dejligt blødt, varmt og smyger sig gerne om halsen, men det næste, som nødvendigvis MÅ strikkes, skal laves i en garn, som har en fastere struktur, så det bær sig selv lidt flottere.

Dette her er skønt, men ender hurtigt, som en slatten klat om halsen. Det varmer skønt, men jeg er sikker på, at endnu et, strikket i en lidt mere fast uld, kunne blive helt genialt til at have under vinterjakken. Det fylder ingenting og varmer lige der, hvor vinden så ofte trænger ind. Det må forsøges, men først er der endnu et stribet, som venter…

Du vil sikkert også kunne lide