8

Forsyn

Forsynet ramte mig tidligere i dag. Måske var det midt i strygningen, men i hvert fald kom jeg i tanke om, at jeg hellere måtte sørge for ikke alene et strikketøj, men også nogle eksempler på alle de opskrifter, jeg medbringer senere i dag.

Nu er tasken fyldt til randen med strikkerier, opskrifter og relevante pinde…

Strikkeforsyn

Foruden de forberedelser, er der strøget tøj til resten af ugen, støvsuget, vasket en maskinfuld eller to og i det hele taget styr på de løse ender, for i allersidste sekund nåede vi at få skaffet hundesitter, så Oskar ikke skal holde skansen helt alene. Han skal være i selskab med mor, som er en hundeforkæler af rang. De skal nok hygge sig, er jeg sikker på og så slipper vi for at skulle skynde os hjem. Han er i gode hænder.

Hyggelys

Åh min salighed… forude venter en skøn eftermiddag og aften. Jeg trænger sådan.

Rigtig god lørdag til dig og dine :-)

Du vil sikkert også kunne lide