12

Så blev der stille

Åh, som det har været dejligt med Annemette og Heidi på besøg. Det var alt for længe siden og vi ses ikke denne jul, så det var tiltrængt på alle måder.

Der er spist, snakket, grinet og hygget. Der er spist julefrokost hos mor og vi har nydt Kenneths hjemmelavede sylte og lammerullepølse. Vi har slappet af og vi har ikke lavet mere, end vi behøvede. Det har gjort godt.

Der har været en konstant summen og en massiv trafik ind og ud. Der har været fyldt op med våde gummistøvler, fugtige vinterstøvler og store jakker. Der har været nok at deltage i. Nu er vi gået hver til sit. Ikke fysisk, men sådan i småtingsafdelingen, hvor nogle har fordybet sig i spil, andre i tv og en enkelt i strikketøj.

Hygge ved spisebordet

sondag 065

torsdag 032

Nu er gæsterne nemlig kørt. Den sidste times tid er den sidste rest af dagslys nydt. Nu er mørket ankommet og lyset tændt. Her er stille. Jeg strikker nyt, for jeg nåede – sådan akkurat lige og med hiv og sving – at færdiggøre sweatrene til Annemette og Heidi, så de kunne få dem med hjem til juledagene. Nu strikker jeg poncho og jeg hygger mig. Meget.

Du vil sikkert også kunne lide