17

Posh min bare…

Hvis man kan slide garn op, inden det resulterer i noget brugbart, er det vist det jeg er i gang med, for det er ikke få gange jeg har lavet prøver af så den ene, så den anden art…

Posh Yarn

Der er simpelthen strikket et hav af prøver på forskellige mønstre. Det er et garn, som i lækkerhed ikke overgåes af meget andet, men til gengæld har det korte farveskift, hvorfor det lynhurtigt bliver for spraglet med for meget mønster, så jeg har kæmpet en del med at finde det helt rigtige.

Måske er jeg ved at være der nu. Måske, for man kan aldrig vide, om det endnu en gang trævles op, men ét er sikkert, bliver det tilfældet, bliver det sidste gang og jeg lægger skidtet til side og afventer tålmodigt et anfald af klarsyn.

Posh Yarn

Jeg tror det ender med et sidste forsøg i det øverste mønster. Så er det stadig sjovt at strikke og farverne kommer bedre til deres ret end med de mange andre forsøg, der er prøvet de sidste dage.

Det er toplækkert at strikke i. Perfekt elastisk, blødt og glidevilligt, men sådan MÅ cashmere da også være og det er bestemt ikke sidste gang, jeg lader mig friste og bestiller garn hos Posh Yarn.

Du vil sikkert også kunne lide