5

Hold da…

Hold da lige fanden i fingeren, hvor er der koldt derude…

Koldt derude

En hel dag inde foran computeren fordrede lidt luft og hvor er der bedre luft, end lige ude i haven? Jeg var snart at finde derude, men der gik sørme heller ikke mange sekunder, før jeg var inde for at hente varme i form at hue, handsker og halstørklæde, for kulden bider og jeg ville være en smule flittig.

Koldt derude

Da det blev FOR koldt, hentede jeg en kop te. Det hjalp, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det her var nogen stor fornøjelse, så det blev faktisk temmelig begrænset med fliden.

Jeg fik flyttet lidt af de ting, som ikke længere skal residere udenfor på terrassen. Jeg fik hentet lidt af lygterne indenfor, hvor de skal forskønne vintermånederne og jeg opgav lynhurtigt at lægge tulipaner, for jeg frøs alt, alt for meget.

Til gengæld fik jeg idéen med at få taget billeder af et par af mine småprojekter, så de kunne lægges ind på Ravelry. Nu er det gjort. Jeg har været flittig. Bare ikke med det der var planen, men sådan går det ofte, når jeg får frit spil.

Du vil sikkert også kunne lide