20

Planer

Jeg har lagt planer for den kommende lørdag. I stedet for at sove længe, vil jeg stå tidligt op, sørge for at være ren og velduftende og så sætte mig i bilen, for at køre ud og hente hende, jeg lokkede i fordærv tidligere på ugen.

Jeg vil sætte kurs mod Kolding, for jeg er ikke sådan at skræmme og en køretur på et par timer er jo intet at regne, når der for enden af regnbuen venter en potfuld guld i form af et lagersalg og efterfølgende en håndarbejdsmesse i Fredericia. Jeg er klar og jeg skal huske at indlægge små pauser med mulighed for rygstræk, kaffe og måske endda frokost, for det er ikke kun mig, som skal have en hyggelig dag. Det skal min medsammensvorne også.

Lagersalg

Jeg vil forsyne mig med garn, som længe har stået på ønskelisten, men skal ses inden endelig beslutning om farver og når det er gjort, vil jeg trække Ella med indenom Kolding by, for jeg har lige et ekstra ærinde for Kenneth, når jeg alligevel er dernede.

Bagefter vil jeg kaste DieselDaisy i retning af Fredericia, finde messehallerne og kaste os ud i et hav af inspiration til håndens arbejde. Jeg vil finde Kastanien, Bente Rønberg og sikkert en hel masse andre og jeg vil lade mig inspirere til vinterens mørke timer. Jeg vil lade Ella bestemme resten, for hun er fuld af gode idéer.

Jeg vil glæde mig, for om ikke andet, så er turen i Ellas selskab hele dagen værd.

Du vil sikkert også kunne lide