11

Julen skal findes

Mormor har lavet en aftale med Oline. Lørdag skal de ud at købe julegaver. Det har de gjort sammen de sidste mange år og jeg ved, at Oline glæder sig. De hygger, snakker og handler, så det er en dag, som de begge ser frem til.

Kenneth og jeg mangler også at købe julegaver. Tiden har været brugt på andet og vigtigere, så de mangler fortsat, men vi skal nok nå det. Vi er gode til den slags. Vi ved som regel, hvad vi gerne vil give. Måske skulle vi også afsted lørdag…

I hvert fald skal jeg på torvet lørdag formiddag, for jeg savner mine amaryllis, som altid står i vindueskarmene i juledagene. Jeg har en enkelt, forkølet af slagsen, stående, men den er ærlig talt en smule trist at se på, så der skal handles igennem, hvis jeg finder en bod med løgene.

Juleamaryllis

De sidste fridage skal udnyttes, for mandag starter jeg igen på arbejde og inden er der mange ting, som skal falde på plads. Der er praktiske ting, som skal ordnes og der er ting, som skal skubbes i gang, men ikke falder på plads lige med det samme. Der er frygteligt mange ting, at tage stilling til, når man mister et barn, som Alexander, men sådan er det så og vi tager fat fra en ende af.

Foreløbig vil jeg bruge formiddagen på at finde julen frem inde i stuen, for den er blevet væk.

Du vil sikkert også kunne lide