6

Nå ja, så overgi’r jeg mig!

I disse dage er der ikke noget at gøre og man skulle også være et skarn, hvis man ikke kunne nyde bøgen lige nu. Den tigger om opmærksomhed og den får det, for den er ikke til at overse med sin skrappe orange.

Det bliver vist aldrig min yndlingsfarve, men efteråret ville ikke være efterår uden…

Orange

Man kan dog også nøjes med at stille sig under kronen. Så får man en anderledes afdæmpet oplevelse af efterårets mest fremtrædende kulør.

Orange

Den er smuk, som lyset svinder sådan en efterårsdag, den smukke orange. Ingen kan benægte, at det er en varm farve, men faktisk var der bidende koldt udenfor, da Oskar og jeg tog dagnens sidste havevandring for et øjeblik siden.

Nu gider vi ikke mere have. Nu gider vi tændte stearinlys, en god film og senere en dejlig spansk tortilla med rigeligt med de gode kartofler i passende skiver. Måske jeg snart skulle komme i gang.

Du vil sikkert også kunne lide