4

Vi er ved at vågne

Vi er i gang med at vågne. Vi drikker kaffe, småsnakker stille og undrer os over, at vi først er stået op nu.

Ingen gik sent i seng, men alle var trætte. Gæsterne var trætte efter en lang tur tværs gennem landet. Jeg var vist bare træt og stadig en smule vag efter dagene hjemme. Det var vores forklaringer. Resten af min familie har ingen, men de sover endnu. Vi lader dem.

Vi vågner

Senere skal der spises and. Nok burde man vel i grunden spise gås, men vi snupper en and, for det smager nu så godt og det allerbedste er, at ingen af os behøver forberede noget som helst. Mor står for maden, vi står for underholdningen og det er lige til at klare.

Om et øjeblik vil nogle af os bevæge os ud i verden. Alexander skal have et besøg. Sådan skal det være.

Du vil sikkert også kunne lide