8

Søndagsstille

Søndagskaffe

Morgenkaffen er både lavet og drukket. Det var mørkt, da jeg stod op. Det er stadig halvmørkt og gråt. Regnen trommer mod ruden, så der er ikke rart udenfor. Indenfor er der til gengæld varmt og rart.

Vaskemaskinen er i gang med den første vask. Udsigten er små praktiske gøremål, inden hverdagen igen sætter ind. I morgen venter Århus, så der er forberedelser, som skal klares, inden jeg kan melde klart flag, men jeg har ikke travlt. Der er god tid til det hele.

Morgenen går over i formiddag inden jeg ser skyggen af resten af familien, men det gør ingenting. Jeg ved de er her. Jeg ved, at de søndagssnuer og jeg synes faktisk, at det er hyggeligt at være den eneste, som er oppe. Jeg holder af et stille hus kun med lyden af radioen i baggrunden. Jeg både tænker og arbejder godt sådan. Jeg vil udnytte det.

Du vil sikkert også kunne lide