8

Julehyggetyvstart

Vi blev mødt af knitrende ild, varme på alle måder og julestemning, som var helt i top, da vi tidligere i dag kom ud til Ella og familie.

Vi fik årets første glögg, årets første brunkage og så fik Oline altså også chokoladeskildpadder, så det baskede. Femogfyrre styk! Heldigvis ville hun godt dele, for jeg ved i grunden ikke om de var fortjent. Det var AC, som i et uopmærksomt øjeblik havde spist Olines chokoladefrø for lang tid siden, da de lå inde i stuen og så gyserfilm. Nu syntes AC så, at Oline skulle have en trøst – og det skal jeg da love for, at hun fik… og os andre med :-)

Julehygge

Det er et hjem med klaver, så der blev også spillet en smule, men ingen af os er drevne og derfor blev det mest til, at mellemste underholdt, for han kan både spille og synge noget så smukt. Vi snuppede lige en Snemand Frost, inden de andre satte en brutal stopper for løjerne, for de prøvede at bilde os ind, at klaveret ikke stemte. Måske havde de ret, men det var nu så frygteligt hyggeligt uanset.

Der skulle også laves dekorationer. Jeg undslog mig, for jeg lykkes aldrig med skidtet, men der var andre talentfulde blomsterdekoratøraspiranter, som gjorde det rigtigt godt, så nu er der dekorationer også til vores hjem.

Aspiranterne

Der blev hygget igennem både i eftermiddag og efterfølgende over aftensmaden, som smagte skønt. Bagefter var der kaffe og avec i stuen og mens aftenen blev kortere og kortere fik vi grint os igennem både det ene og det andet. Jeg elsker, at vi altid griner så meget.

Ved 22-tiden syntes vi, at det var på tide, at familien slap for yderligere tiltale, så vi snuppede bilen og grinte hele vejen hjem af alle de skøre påfund, som havde fyldt dag og aften. Vi siger tak for en helt igennem dejlig dag. Vi gider gentage den. Igen og igen :-)

Du vil sikkert også kunne lide