16

Ledestjerne

Decembermorgener er mørke, kolde og lange, men så hjælper det at have en morgenstjerne. Sådan en har jeg. I køkkenvinduet hænger den, så jeg kan se det varme lys spejles i gulvet, når jeg står op og næsten ikke orker turen op til badeværelset. Så går lyset foran. Det hjælper.

Godmorgenstjernen

Jeg havde forsvoret, at jeg nogensinde skulle have lysende stjerner i vinduet, men så fik jeg børn og piben en anden lyd.

Sådan er det med mange ting. Børnene kommer til og verden ændres for altid. Nu er det pludselig ganske uundværligt med rødt, lyskæder, stjerner og andet juleri og faktisk synes jeg, at det er rigtigt rart at have egen ledestjerne.

I morges nåede jeg, det jeg skulle. Der er endda tid til kaffe. Det er ikke alene stjernens fortjeneste, men den gør nu sådan en decembermorgen hyggeligere.

Du vil sikkert også kunne lide