16

Hjertefryd

Og det ville ingen ende tage og efter proppen røg af de 3 liter øl af en eller anden tvivlsom karakter, gik det helt i selvsving ved køkkenbordet, men det var ikke forgæves, vi så Grinchen sent i går aftes. Annemette havde en meget fin parodi på en ægte Hvem’er…

Begivenhederne tog fart…

Oline ønskede fred til verden og så var der velhængt nissehue til dessert, mens de havde travlt med at beskylde hinanden for at snyde…

Senere gav jeg dem lidt at spise, for den slags har det med at hjælpe på selvsving og jeg havde ret. For et øjeblik siden sendte jeg dem i dørken med et par glas af Kenneths gode glögg og de er usædvanligt milde og medgørlige nu, som de sidder inde i stuen og knækker hjemmeplukkede hasselnødder.

Gid det varer ved og energien er for nedadgående, for det er min… men jeg kan vel forsøge mig med eftermiddagens plan om ubemærket retræte. De er så travlt optaget af at være enige, at de end ikke opdager, at jeg er gået. Forøvrigt et de stadig og for altid min hjertefryd.

Du vil sikkert også kunne lide