22

Jeg hader det!

Brødene nåede ud af ovnen, inden jeg blev ringet op af Mikkel og Kathrine. Sikke et held, for det havde været knapt så heldigt med en podcast, hvor en af de medvirkende lige smutter ud og tager brødene ud af ovnen, så det var perfekt timet.

Madbrød

Brødene ser gode ud, men de er også resultatet af tid, ro i maven og alle de der andre gode ting, som skal til for at lave noget, som duer.

Det er straks værre med min optræden i KommunikationsCast, for jeg bliver altid så frygtelig nervøs, at jeg næsten har glemt, hvad jeg hedder inden den slags. Jeg HADER det af et godt hjerte. Virkelig! Mikkel ved det, men er bare så forbandet svær at sige nej til og det ved han også.

Kathrine og Mikkel er ikke det mindste skræmmende. Tværtimod er de søde og rare, hyggelige at snakke med og der er intet galt der, men hver eneste gang de sagde noget, var det eneste jeg tænkte på, at jeg sikkert skulle mene et eller andet begavet om det om et øjeblik og så hørte jeg ikke ét ord af det de sagde, er jeg bange for…

Jeg kan ikke huske ét af ord af hvad jeg har sagt.

I morgen køber jeg sikkert en ny identitet. I hvert fald en mørk paryk. Og et nyt navn. Og en anden hund. Og måske et hus på Lolland… for der er smukt, har jeg hørt.

Du vil sikkert også kunne lide