22

Aha…

Oline er i praktik denne uge. Hun er i praktik hos mig. Ganske praktisk, når man betænker, at hun hver morgen har præcis, personlig og vældig venlig vækning lige i rette tid og bagefter en varm bil at sætte sig ud i og så forøvrigt ikke rigtigt nogle arbejdsopgaver, men i stedet en pokkers masse iagttagelse at gøre sig i løbet af sådan en arbejdsdag.

Efter arbejdsdagen i dag var til ende, skulle der handles ind. Aftensmad skulle besluttes, der skulle friske forsyninger af mælk og grønt, frugt og frokost i vognen og den unge dame var træt. Rigtigt træt. Hun syntes, at dagen havde været rigtig lang og det faktum, at den ikke engang var slut, da vi forlod dagens arbejdsplads, havde nær taget det søde ud af ungen, men hun holdt ud.

Nu er vi endelig hjemme og jeg havde bestilt varm kaffe ved hjemkomsten. Hun fik sig en kop varm kakao og lidt at spise og så begravede hun sig ellers i et blad. Da der blev talt til hende, fik hun et mindre sammenbrud med forklaringen “jeg kan slet ikke rumme alle de spørgsmål – jeg må altså lige have lov til at komme indenfor døren først, ikke?” og så blev hun stille og sagde eftertænksomt…

Jamen nu forstår jeg pludselig, hvorfor du ind imellem er træt mor… og så laver du endda altid noget mere, når du er kommet hjem fra arbejde…

Mission accomplished… tænkte moderen.

Du vil sikkert også kunne lide