9

Drømme på en mandag…

– kunne godt se sådan ud…

Drømme på en mandag

Pastis, magasiner, sol og svømmeture med mellemrum, men regnen siler stille ned udenfor, hvor himlen er forsvundet bag et tæt skydække. Ingen spor af solen er der, men de snakker opklaring senere, så der er håb forude.

Jeg skal på Dronninglund Slot, så rammerne om denne mandag er helt i top. Der er smukt deroppe nordpå, hvor bøgen sikkert er sprunget ud i slotshaven, men det kan jeg ved selvsyn konstatere om nogle timer, når jeg ankommer.

De næste par dage står der fremmedsprog på programmet. Jeg elsker den udfordring, der ligger gemt i at jonglere med tre sprog på én gang. Det er hårdt og jeg er træt, når jeg kommer hjem igen, men tilfredsstillelsen ved at få tingene til at lykkes, er rar at tage hjem på og så gør det ingenting, at være en smule brugt sidst på dagen.

I dag burde indeholde svensk og norsk foruden dansk og dansk tegnsprog, men man kan aldrig vide. Måske sniger der sig lidt engelsk ind fra sidelinjen, for intet er sikkert, før solen er gået ned og det er bl.a. det, som gør opgaverne på Dronninglund Slot til noget særligt.

Vi sidder i perioder og formidler mellem op til 6 nationaliteter og heldigvis er der plads til masser af grin, når kommunikationen spontant svipser, hvilket ikke kan undgåes, når så mange simultant skal have formidlet det samme. Det er spændende at være en del af en kommunikation, der er så omfattende og forskellig, som den jeg skal være til stede i idag og fagligt er det en af de udfordringer, jeg elsker.

Hjernen skal være klar. Sukkerkold skal man ikke gå, for så skrider hjernevindingerne og der opstår forbistrede og irriterende fejl, men jeg er velforberedt. Jeg skal tolke med en kollega, som jeg ikke tidligere har tolket med, så det er endnu en udfordring til dagens opgave, men jeg er sikker på, at dagen bliver både spændende og sjov, så den kan bare komme an, kan den.

Du vil sikkert også kunne lide