14

Et bundt af de blandede

Jeg holder allermest af tulipanerne, når de er ved at falde. Når det er lige det øjeblik før de lader kronbladene falde til jorden uden en lyd. Så bliver de smukke i deres forfald.

Tulipanbuket

Der er mine tulipaner ikke endnu, men jeg er svært tilfreds med, at det lykkedes mig at skrabe blandede farver sammen.

I København var det aldrig et problem. Der var lige så mange blandede buketter, som der var ensfarvede, så når man, som jeg, holder af kulør, var det nemt at snuppe et bundt af de blandede med hjem. Sådan er det ikke i Aalborg.

Jeg ved ikke hvorfor. Jeg tænker, at Aalborgenseren må foretrække de ensfarvede bundter, for det er vel forsøgt, men når jeg på torvet spørger, om de ikke gider blande en buket, kigger de undrende på mig. Jeg synes, at det er dem, som er underlige.

Du vil sikkert også kunne lide