0

TERMINATOR GO HOME…

Det er bare for lang tid siden jeg sidst har været ude at spille krig med drengene, men… Jeg tog lige en smuttur i Zonen og lod mig friste af et par spil eller tre… Hvor er jeg dog latterlig når det kommer til de her spil. Normalt opfører jeg mig ganske civiliseret når jeg spiller. Elsker faktisk at spille og (helt ærligt) er jeg ligeglad med om jeg vinder eller ej. Jeg synes bare det er sjovt at spille stort set hvadsomhelst – bare det ikke er kort!

Det går galt når jeg blander mig med drengerøvene. Selv min familie bli’r skræmt, når de ser mig forvandle mig fra en ganske gennemsnitslig dansk husmor til en frådende, højtråbende, bandende og EKSTREMT tændt DRÆBERMASKINE. Jeg bli’r latterligt barnlig, når jeg taber. Skælder ud og ukvemsordene ryger gennem cyberspace (ufatteligt så go’ jeg er til de dersens grimme ord på engelsk…). Ingen går ram forbi og temperamentet sitrer, adrenalinen pumper rundt i kroppen og jeg er klar til at klapse dem – dumme, dumme drenge…

Hvordan jeg så er når jeg vinder? Om jeg hoverer?
Nej da. Aldrig. (næsten altså…)

Du vil sikkert også kunne lide