18

Helleborus, endelig…

Så kom tiden endelig og juleroserne springer sammen ind i det tidlige forår. De er akkurat lige så smukke, som de plejer at være og jeg er akkurat lige så påholdende, som jeg plejer at være.

Helleboris

Jeg lader de fleste stå udenfor, hvor de holder fantastisk længe, for jeg ved, at de inde i varmen kun holder et øjeblik.

En enkelt er kommet med indenfor denne søndag, for beundres skal de jo og så kan de passende blive det i små doser. Man skal trække fornøjelserne.

Helleboris

Jeg satte forrige år hvide og limegrønne Helleborus, men ingen af dem har tilsyneladende planer om at lade sig se, så jeg må nøjes med klassikeren indtil de formentlig får de første blomster næste år.

De fleste af planterne er tre år om at blomstre første gang, så de er lige så seje at få gang i, som den lille, undselige, men smukke Erantis. Tålmodighed er tilsyneladende kodeordet, når man gerne vil have kønt at kigge på i de allertidligste forårsmåneder, men jeg er heldig, for bedet med denne Helleborus er kæmpestort, så der er rigeligt at nyde, hvis jeg kan slippe min tendens til at være nærig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide