5

Oskars fætter Ben

Det allerbedste ved Amsterdam er, at der er plads til at være original. Masser af plads.

Ben og Herre

På vej tværs over Dam mødte vi Ben og hans herre. De var et festligt syn og lige inden billedet her er skudt, blev Ben svøbt i det røde, uldne halstørklæde, for han frøs noget så skrækkeligt. Det var lige så han rystede, så jeg er sikker på, at det røde halstørklæde nok hjælper gevaldigt.

Jeg fik aldrig andet end navnet på Ben, hunden, men vi fik en fin snak om vejret i Amsterdam og da jeg fik øje på samlingen af postelastikker på cykelstyret, blev jeg nødt til at spørge, om det var nogen, de samlede på.

Ben og hans herre

Det fik jeg aldrig rigtigt noget svar på, men til gengæld fik jeg forklaringen på, at Ben for det meste sad lukket inde under det hjemmegjorte bur, som er monteret forrest på cykelkurven.

Ben ender som skaldet, hvis han ikke er lukket inde. Han er jo så smuk og charmerende, at ALLE vil klappe ham, så derfor sidder han, som en anden konge, lukket inde med frit udsyn til alle sine undersåtter, som nok kan se, men ikke røre.

Sådan kan man altså også elskes for meget…

Du vil sikkert også kunne lide